Om Vinterbaderen

"Jeg har længe eftersøgt  kvalitetsprodukter, som kan absorbere hurtigt og holde mig varm, før, imellem og efter jeg vinterbader. Efter at have undersøgt markedet, måtte jeg sande, at ingen af de eksisterende produkter kunne opfylde disse kriterier. Så med behovet opstod idéen til Vinterbaderen."  - Dorthe Kirchner , Stifter af VinterBaderen.

Hvem er Vinterbaderen?

Vinterbaderen blev etableret i 2019 og er baseret på værdierne; komfort, funktionalitet og nordisk design. Den lille kollektion består af eksklusive bæredygtige produkter, designet til både indendørs- og udendørs brug året rundt. Der er kræset for detaljen ligesom kvalitet, bæredygtighed og produkternes anvendelighed er sat i højsæde.

Det er vores ønske, at alle vores produkter skal understøtte den enorme følelse af velvære, som det giver at bade i naturen året rundt. Det lyder måske lidt forkromet, men i bund og grund har vi skabt nogle produkter, som er, som vi gerne selv vil have dem.

Af VinterBaderen til vinterbaderen

VinterBaderens produkter er bæredygtige produkter, specielt fremstillet til, at du kan genoptage og holde på varmen før, imellem og efter badning. Ideen er at forstærke den unikke følelse af velvære, som det giver at bade og være et med naturen. 

Med VinterBaderens produkter får du pakken til dit personlige wellness. Stemningen er saunagus, yoga retreat, velvære for krop og sjæl. At svøbe sig ind i et lunt, blødt og absorberende klæde efter en kold dukkert og mærke varmen og energien der frigives

VinterBaderens produkter er ikke blot et kvalitetsprodukt, det er frirum, livskvalitet og selvforkælelse til dig! 

Vi ses i bølgen blå!

Bæredygtig emballage:

Hos VinterBaderen er det vigtigt at være bæredygtig helt ind til benet. Derfor anvender vi Re-Zip emballage samt er en del af Miljøvenlig Pakning.