Om Vinterbaderen

Hvad er vinterBaderen

Hos VinterBaderen finder du lækkert kvalitetsudstyr til dig som bader året rundt. Her får du en blød badekåbe og badeponcho i et enkelt nordisk design af høj kvalitet. Du finder store lækre badehåndklæder i fine farver lige til at svøbe dig i og godt udstyr som varme badesko og badehandsker med meget mere. Mærk varmen og energien som frigives og forlæng velværen med det perfekte udstyr.

 

Dorthe fra VinterBaderen

Jeg har været vinterbader i mange mange år og har længe eftersøgt lækkert udstyr til vinterbadning. Jeg har ledt længe efter en lækker badekåbe i bomuld - som samtidig er udført i et flot nordisk design. Jeg har måtte sande, at det simpelthen ikke har eksisteret på markedet, så jeg har besluttet mig for at skabe det selv. 

 

Af vinterbadere til vinterbadere

Jeg etablerede VinterBaderen i 2019 med en lille gennemdesignet kollektion til ham og hende. Siden da har mange vinterbadere efterspurgt badesko, badehandske og meget mere. VinterBaderen er vokset og er udviklet i samarbejde med erfarne badeentusiaster. Webshoppen er udvidet, så du nu finder alt fra lækre kåber til varme badestøvler. Du finder selvforkælelse og den perfekte værtindegave. Om du vil forkæle dig selv eller en kær bade-ven, så kan du finde hos VinterBaderen.

 

Komfort, wellness og kvalitet

Min kollektion består af eksklusive og ansvarlige producerede produkter, som er designet til udendørs og indendørs helårsbadere.

Det er mit ønske at min kollektion skal understøtte den enorme følelse af velvære det giver at bade året rundt. Jeg har været meget omhyggelig med materiale- og farvevalg og har hentet inspiration langs de danske strande, hvor vi finder vores fine gamle badehoteller, som fx Svinkløv badehotel. Her kombineres den rå natur med klassisk wellness og selvforkælelse. 

Så når du svøber dig i et stort blødt hamam vævet håndklæde fra VinterBaderen, så er farverne hentet fra naturen omkring dig. 

Forlæng din oplevelse ved vandet, med lækre kvalitetsprodukter som er udviklet af vinterbadere til vinterbadere. 

Vinterbadere bader hele året - Vi ses i bølgen blå!

 

 

Bæredygtig emballage:

VinterBaderen anvender miljøvenlig emballage Re-Zip emballage som er en del af Miljøvenlig Pakning.

Blog artikler om vinterbadning

Se alle
Outdoor yoga
Vestkystruten
Nytårsforsæt