Vinterbadning i Silkeborg

Her på siden deler jeg mine yndlings badesteder nær Silkeborg. Du kan få inspiration til hvor i Silkeborg og omegn, du kan vinterbade. 

Hvor kan man vinterbade i Silkeborg?

Når jeg bevæger mig til Silkeborgområder, har jeg haft nogle skønne dyb i Almind Sø. Almind Sø er en af Danmarks reneste søer, og er derfor perfekt til at bade i. Derudover kan man opleve de nybyggede søbade, som tilbyder smukke arkitektoniske, runde badebroer. Ved Almind Sø finder du både Vestre og Østre Søbad. Om foråret kan vandet være så rent, at det kan drikkes.

 

Vestre Søbad

Vestre Søbad ligger tæt på byen, men er samtidigt omgivet af smuk natur. Ved søbadet er der en sandstand, badebroer, omklædningsrum og en kiosk. Omgivelserne byder på et smukt bakket landskab og frodig skov, mens søbadets imponerende arkitektur fokusere på nordisk design, der passer ind i den omkringliggende natur.

Video: Spontan TV 

Her finder du Vestre Søbad  ved Silkeborg.

Østre Søbad

Lidt længere fra midtbyen af Silkeborg ligger Østre Søbad. Østre Søbad har ligeledes de smukke, runde badebroder, men tilbyder også saunafaciliteter. 

Her finder du Østre Søbad  ved Silkeborg. 

Gør oplevelsen bedre med det rette udstyr

Hos VinterBaderen kan du finde alt, hvad du har brug for at få en god badeoplevelse. Du kan se VinterBaderens udvalg af produkter her.