Hvad er frotté?

hvad er frotte

Vinterbaderen laver håndklæder i en lækker frotté af høj kvalitet.

Frotté er rigtig god til at absorbere væske, og det vil sige, at VinterBaderens frottehåndklæder fungerer optimalt, til når du skal tørre hurtigt efter en kold dukkert.

Men hvad er frotté?

Det er stof skabt med en særlig vævning, hvor der laves løkker i stoffet. Løkkerne kan enten efterlades, som de er, eller de kan være klippet over. Det er fra løkkerne, at frottéhåndklæder har deres nubrede overflade, og det er også derfor, frotté har en rigtig god sugeevne, hvilket gør materialet perfekt til eksempelvis håndklæder eller badehandsker.

VinterBaderens håndklæder er lavet i en høj kvalitets frotté. Frottéhåndklæderne er lavet i bomuld og med frotté blot på den ene side. Det betyder, at håndklædet er meget let, og at det tørrer hurtigere end håndklæder med frotté på begge sider. Derfor får du både fordelen i frotté-materialets gode evne til at suge vand til sig, og det lækre, lette bomuld, som du kan pakke dig ind i, når du er færdig med at bade.

Med et håndklæde i frotté fra VinterBaderen, så vil du hurtigt blive tør og varm igen – og så er ingen årstid for kold til en dukkert.