Hip Hip Hurra - VinterBaderen fylder 3 år!

Hip Hip Hurra - VinterBaderen fylder 3 år!

Fejring af fødselsdag!

I sidste uge fyldte VinterBaderen 3 år! Det fik jeg bl.a. fejret med fødselsdagskage i badeklubben og med en fødselsdagskonkurrence blandt læsere af VinterBaderens nyhedsmails.

Billedet herunder er fra badeklubben ved mit faste badested, Ballehage, Århus. Min fødselsdagskage faldt i god jord. Den stod på en egnsbestemt kagemand; brunsviger  - man er vel fra Svendborg :)

I Danmark er vi glade for traditioner og Iben min faste bademakker, stod for fødselsdagssang og ville give en gave; "Underberg". Det er tanken som tæller ... ikke smagen :))

 

3 år - Fra en vinterbader til en anden

Tilbage i 2019 begyndte jeg at tænke på at starte VinterBaderen, fordi jeg som helårsbader savnede kvalitets badekåber og badeponchoer i lækre designs. 

Jeg udvikler løbende på mine designs og produkter til helårsbadning og har siden opstarten udvidet webshoppen, så du nu kan finde udstyr til vinterbadning, kropspleje produkter til ham og hende, gaveideer m.m.

Mit udvalg på webshoppen tager ikke kun udgangspunkt i mine egne behov som helårsbader. Jeg bliver ofte kontaktet af andre vinterbadere, som har forspørgsler på specifikke produkter fx badestøvler og badeluffer. Jeg bruger lang tid på at finde de helt rigtige kvalitetsprodukter til webshoppen.

Tak fordi du er med på rejsen. Det betyder langt mere end du aner!