Fysio bootcamp - fantastisk udendørstræning med fysioterapeuter

Fysio bootcamp - fantastisk udendørstræning med fysioterapeuter

Udeliv

Jeg er dedikeret vinterbader og mærker tydeligt, hvordan det giver mig mere energi og overskud at komme i kontakt med naturen hver dag. Jeg får så meget energi af at bevæge mig udenfor. 

Så da der begyndte at dukke fysio bootcamps op med udendørs træning, vidste jeg med det samme, at det skulle afprøves. 

 

Hvad er fysio bootcamp?

Udendørs fysioterapi er en form for træning, hvor fysioterapi øvelser udføres i naturen eller andre udendørs områder. Dette kan inkludere træning på græsplæne, parker, strande eller endda i skove. Træningen omfatter en række øvelser, der er specielt designet til at forbedre mobilitet, balance, styrke og fleksibilitet. Øvelserne kan udføres med eller uden udstyr og kan tilpasses til forskellige niveauer af træningsintensitet. 


Hvor kan man gå til fysio bootcamp?

Det er muligt at træne flere forskellige steder i Danmark. Jeg træner flere gange om ugen i Mindeparken ved Århus. Parken ligger i meget smukke omgivelser ved Marselisborg Slot, strand og Marselisborg skov. Her mødes vi en gruppe mennesker og har det sjovt sammen imens vi træner hele kroppen igennem. Min energi er helt i top efter træning. Jeg kan kun anbefale det. 


Den bedste start på dagen

Jeg kombinerer ofte træningen med et dyp i havet efterfølgende. Jeg står gerne tidligt op for at nå det hele, for med sådan en start på dagen, er der rigelig af fysisk og mental energi til resten dagen.

 

Måske du er også er interesseret i at læse om:

Gå til fysio bootcamps website

Hvorfor vinterbade? 

Er vinterbadning sundt?

Udstyr til vinterbadning